Deju studija «TRIUMFS»  
 
 
Sporta dejas Balles dejas pieaugušajiem Kāzu deja Brodveja džezs Austrumu dejas Čigānu dejas Salsa Latīņamerikas dejas Strip-plastika Hip-hops, džezs, moderns Karsējmeiteņu programma Deju aerobika
 

TRIUMFS pensionāru svētkus padara neaizmirstamus



Mūsdienu ekonomiskie apstākļi ir sarežģījuši daudzu cilvēku dzīves, it īpaši pensionāru. Diemžēl pensijas un cilvēku atalgojumi ir tik mazi, ka citi gandrīz nespēj izdzīvot. Kultūras pasākumi – teātri, kino, dejas – viņiem ir greznība, kuru ne vienmēr var atļauties. Ir ļoti maz organizāciju, kuras rūpējas par pensionāriem, sagādājot prieku – ziedus, dāvanas, apsveikumus.

2012. gada 30. septembrī Ogres Kultūras centrā norisinājās svinības Ogres pensionāriem. Pasākumā tika atzīmētas 2012. gada jubilejas un domes pārstāvji piešķīra goda pilsoņa titulus. Pēc tam vecajiem ļaudīm tika organizēta izklaides programma – uzstājās vokālie un deju kolektīvi, spēlēja muzikanti. TRIUMFS nu jau ne pirmo gadu ar prieku uzstājās Ogres pensionāriem. Jāatzīmē, ka par favorītiem ir kļuvis duets – Lauris un Renāte. Viņu uzstāšanos pensionāri vienmēr gaida ar lielu nepacietību. Šoreiz Lauris un Renāte visiem dāvāja romantisku priekšnesumu valša un tango ritmos, kā arī izpildīja dzīvespriecīgo kvikstepu. Prieku un entuziasmu sniedza arī Ralfa un Šarlotes latīņamerikāņu deju šovs.

Cilvēki patiesi priecājās par dejām, skaļi aplaudēja un pēc tam vēl ilgi slavēja bērnus par dāvātajiem brīnišķīgajiem momentiem un prieka minūtēm.


<- atgriezties
Latvija
Ogre, Brīvības iela 15
Rīga, Hāpsalas iela 15
tālr. +371 29-264-995
info@triumfsdance.lv
Copiright (c) www.triumfsdance.lv